Reviews

Veel dank voor je waardevolle coaching! Je creëert een veilige omgeving, luistert zonder oordeel en bent doortastend in je oefeningen en advies. Veel waardevolle lessen.”

RK (42)

“Stephanie, jij hebt mij tijdens de burn-out geholpen door mijn gevoelens te normaliseren en kleine zaadjes te planten die uiteindelijk zorgen voor grotere veranderingen in mijn leven. 

Jouw uitdrukking ‘Baby steps’ is wel de mindset die ik dagelijks toe pas.  

Jij bent een enorm gevoelsmens, super toegankelijk en eerlijk.  Gesprekken met jou voelde veilig en warm. Ik heb mijzelf beter leren kennen en nieuwe inzichten gekregen, bedankt daarvoor.”

BE (49)

De nieuwe leefstijl zit er echt in. Voel me zoveel fitter! Ben erg blij dat ik dit allemaal van je hebt geleerd!

AA (61)

“Ik ben gedurende het coachingstraject veel sterker in contact gekomen met mijn authentieke zelf. Dit is iets wat ik de rest van mijn leven meeneem en waar ik mezelf ook verder op zal proberen te ontwikkelen. Het is ontzettend waardevol om zo intensief met je eigen ontwikkeling bezig te zijn. Niet alleen tijdens de coachingssessies, maar ook door het schrijven van reflectieverslagen en door de opdrachten die ik tussen de sessies door heb uitgevoerd. Kortom, ik heb het coachingstraject ervaren als een cadeau die mij zeer heeft geïnspireerd om het beste in en voor mezelf naar boven te halen.”

DB (47)

… Nog een leuk bericht over mijn man. Hij is ook afgevallen en heeft nu nog maar 1 tabletje voor zijn diabetes. We zijn hier heel blij mee. Zo leuk dat het voor hem ook een positief resultaat heeft. Dat motiveert!

AW (60)

“Via Stéphanie heb ik een loopbaan coaching traject gevolgd. De basis hiervoor was de Discover-methodiek. Voor mij zat de extra toegevoegde waarde in de gedegen voorbereiding en de scherpe analyses. Hierdoor ben ik echt geholpen om op een dieper niveau inzicht te krijgen in mezelf.

Stéphanie weet op een professionele manier goed inzicht te geven. Bovenal is ze een bijzonder fijne en warme persoonlijkheid. Echt een aanrader!”

EO (45)

“Mijn intentie was om kilo’s af te vallen. Dankzij de coaching ben ik gaan inzien dat het vooral gaat om jezelf te accepteren. Dat heeft mij nieuwe inzichten gegeven. De kilo’s gaan er wel af maar met een ander zelfbeeld dan voordat ik begon aan de coaching. Stéphanie is een mooi en inlevend mens dat op een professionele wijze bij de vraag achter de vraag komt.”

SB (51)

“Het coachingstraject heeft mijn verwachtingen overtroffen. Stéphanie is een inspirerende coach en zij heeft mij verassende (persoonlijke) inzichten gegeven die zeer waardevol zijn en waar ik echt mee verder kan. Ik startte met een coachingsvraag dat vrij aan de oppervlakte lag. Gaandeweg heeft Stéphanie – door de inzet van de juiste tools en vragen – mij doen inzien dat mijn ervaren probleem en dus ook mijn coachingsvraag vanuit een dieperliggende oorzaak komt. Daarbij heeft Stéphanie mij handvatten en tips gegeven die ik ook direct kan toepassen in de praktijk.”

DB (47)